IVECO esittelee kaksi uutta mallia, S-Wayn ja uuden Dailyn Power Truck Show:ssa Alahärmässä

IVECO esittäytyy Power Truck Show:ssa Alahärmässä 9 – 10 elokuuta kahden uuden 2019 mallin lanseerauksella osastollamme, IVECO S-Way, ensiesittely Suomessa


Tämä vuosi on erityinen IVECOlle kahden uuden mallin lanseerauksineen. Tule tutustumaan molempiin uusiin malleihin osastollemme perjantaina ja lauantaina klo 10.00 – 18.00.


The New IVECO Daily MY19
New Daily nostaa liitettävyyden uudelle tasolle ja avaa maailman täynnä uusia palveluja, joista voidaan räätälöidä asiakkaan liiketoimiin ja ajoneuvon käyttötarkoitukseen täydellisesti sopiva paketti. Se tarjoaa täyden valikoiman kuljettajan apuna toimivia ADAS-järjestelmiä ja paranneltuja turvaominaisuuksia sekä takaa luokkansa parhaimman ohjaamomukavuuden ja ajokokemuksen.


Hyöty- ja erikoisajoneuvojaoston johtaja Gerrit Marx kommentoi: “Meillä on selkeä tiekartta tulevaisuuteen, strateginen visio, jossa huomioidaan teollisuuttamme edistävät päätrendit. IVECO on selvästi tullut tänne jäädäkseen, kilpaillakseen ja voittaakseen jokaisessa luokassa, jolla se toimii tänä päivänä – kevyistä ajoneuvoista raskaisiin kuorma-autoihin, busseihin ja erikoisajoneuvoihin. New Daily edustaa täydellisesti visiotamme: vallankumouksellisella kehityskaarellaan se on yhä uskollinen alkuperälleen, täyttää nykyajan asiakkaan yhä suuremmat odotukset ja on jo valmistautunut tuleviin kehitysaskeliin liitettävyyden mahdollisuuksiensa kautta. Se muuttaa näkökulmasi liiketoimintaan.”


Teknologia palvelee kuljettajaa ajoa tukevilla ja turvallisuutta parantavilla toiminnoilla
New Daily esittelee laajan valikoiman kuljettajan apuna toimivia ADAS-järjestelmiä, jotka parantavat turvallisuutta ja auttavat kuljettajaa keskittymään työhönsä, joka vaatii yhä useammin monen tehtävän samanaikaista suorittamista. Näiden ominaisuuksien kehittelyssä IVECO on keskittynyt toimintoihin, jotka on tarkoitettu avuksi erityisesti kaupunkitehtäviin.


Liitettävyys maksimoi käytettävyysajan ja avaa oven uusien palvelujen maailmaan
New Daily yltää jälleen uudelle tasolle liitettävyydessä osana laajempaa digitaalista muutosta, joka alkoi 2016 Daily Business UP -sovelluksen myötä.


New Daily tarjoaa parasta suorituskykyä ja kestävyyttä kaikkiin tehtäviin
New Dailyn mallisto on maineensa mukaisesti kattava: se on luokkansa ainoa ajoneuvo, jonka moottorin voi valita kahdesta vaihtoehdosta, joista kumpikin on optimoitu antamaan paras suorituskyky jokaiseen tehtävään.
 

Jopa 10 % polttoainesäästöt kaupunkitehtävissä ja jopa 10 % pienemmät huoltokustannukset
New Daily erottuu edukseen polttoainetaloudellisuutensa ansiosta. Sen mahdollistavat monet ominaisuudet, kuten Start&Stop-järjestelmä, joka on nyt vakiotoimintona kaikissa 2,3-litraisella F1A-moottorilla varustetuissa malleissa, mukaan lukien Daily Hi-Matic.


Luokkansa parhaat ohjaamon olosuhteet ja ajokokemus
New Daily tarjoaa mukavat ohjaamon olosuhteet sekä henkilöauton kaltaisen ajokokemuksen.
 

Toiminnallinen muotoilu tarjoaa mukavuutta, turvallisuutta ja kustannusetua
Dailyn tunnistaa välittömästi muotoilustaan, josta on tullut osa sen vahvaa identiteettiä. Tärkeintä on, että jokaisella elementillä on selkeä tarkoituksensa, kuten esimerkiksi uusilla kevytmetallivanteilla, jotka osaltaan optimoivat hyötykuorman, sekä kestävillä LED-valoilla, jotka parantavat turvallisuutta ja vähentävät kuluja, koska niitä ei tarvitse vaihtaa koko ajoneuvon käyttöiän aikana. Uutta etupuskuria on laajennettu ilmastoinnin lisäämiseksi ja samalla moottorin ja jäähdyttimen suojaamiseksi. Puskuri valmistetaan kuumapuristamalla, minkä ansiosta se on hyvin vankka ja kestävä.

IVECO S-WAY: IVECOn raskas kuorma-auto seuraavalle vuosikymmenelle
IVECO S-WAY:ssä yhdistyy kaikki aiempien sukupolvien edistysaskeleet sekä uusi ohjaamo, joka on suunniteltu vastaamaan täysin kuljettajan ja omistajan tarpeita. Kovassa kilpailussa pärjätäkseen logistiikkaoperaattorit tarvitsevat kalustoltaan huippuluokan käytettävyysaikaa, tehokkuutta ja tuottavuutta. Uusi IVECO S-WAY täyttää kaikki vaatimukset tarjoamalla täydellisen ja vailla vertaansa olevan kattauksen ominaisuuksia ja palveluita, jotka on kehitetty keskittyen kuljettajaan, kestävyyteen ja uuteen laajennettuun liitettävyyden tasoon, jolla pyritään alentamaan kokonaiskäyttökustannuksia.

Kyseessä on enemmän kuin pelkkä tuote: IVECO S-WAY tarjoaa liiketoimintamallin, joka kattaa ajoneuvon koko elinkaaren ja auttaa IVECOn asiakkaita vastaamaan omien asiakkaidensa vaatimuksiin.

Uuden ohjaamon kuljettajakeskeinen suunnittelu takaa ensiluokkaiset ohjaamo- ja työskentelyolosuhteet tilavan ympäristön, erinomaisen ajoergonomian sekä hyvin suunnitellun toiminnallisuuden ja mukavuuden yhdistävän kokoonpanon ansiosta. Suunnittelussa on otettu huomioon myös kuljettajan turvallisuus. Ajoneuvossa on vahvistettu rakenne (ECE R29.03 -törmäystestin mukainen), ja ajonäkyvyyttä on parannettu kaikkiin suuntiin ja kaikissa olosuhteissa.

Ohjaamon uudelleensuunnittelussa IVECO on hyödyntänyt kaikki tilaisuudet, joissa kustannustehokkuutta ja tuottavuutta on voitu lisätä omistajan eduksi. Uusi muotoilu optimoi aerodynaamisen suorituskyvyn lisäämällä ajoneuvon erinomaista polttoainetehokkuutta entisestään jopa 4 prosentilla.Alhaiseen kokonaiskäyttökustannukseen on voitu vaikuttaa myös muotoilulla, kuten moniosaisella puskurilla, joka pienentää merkittävästi korjauskuluja, sillä vain vaurioitunut kohta tarvitsee vaihtaa.
 

IVECO S-WAY: 100-prosenttisesti liitettävä kuorma-auto
IVECO S-WAYn uusi, edistynyt Connectivity Box mahdollistaa tehokkaan liitettävyyden ja mullistaa käyttökokemuksen. Se kerää, käsittelee ja siirtää tietoja reaaliaikaisesti. Se toimii palvelualustalla, joka on kehitetty yhteistyössä Microsoftin kanssa. Alusta tarjoaa turvallista tiedontallennusta ja -hallintaa sekä monia lisäarvoa tuovia palveluita. Omistajat ja kuljettajat ovat jatkuvasti yhteydessä ajoneuvoon mobiililaitteellaan tai tietokoneellaan käyttäjäystävällisen MyIVECO-verkkoportaalin ja -sovelluksen kautta.

IVECO S-WAY parantaa liitettävyyden avulla kuljettajan ohjaamo-olosuhteita tarjoamalla ensiluokkaisen ajokokemuksen edistyneiden kuljettajaa avustavien ja ajotyyliä parantavien ominaisuuksien avulla. MyIVECO EASY Way -sovelluksen käyttäjäystävälliset ominaisuudet auttavat kuljettajaa työskentelemään vaivattomasti ja tehokkaasti.

IVECO S-WAYn edistynyttä liitettävyyttä on kehitetty myös logistiikkaoperaattoreiden avuksi varmistamaan liiketoiminnan tuottavuutta maksimoimalla ajoneuvon käyttöaika, tarjoamalla jatkuvaa ja ennakoivaa huoltoa My IVECO Way -ratkaisujen avulla ja varmistamalla matalat kokonaiskäyttökustannukset. Kaluston suorituskyvyn ja tehokkuuden optimoimiseksi se tarjoaa myös modulaariset räätälöidyt ensiluokkaiset palvelut, joihin sisältyy muun muassa ammattimainen polttoaineneuvonta, kaluston hallinta ja huolto.

IVECO S-WAY: kestävän kehityksen kuorma-auto

Uusi IVECO S-WAY perustuu merkin raskaiden ajoneuvojen malliston erinomaiseen ja kestävään suorituskykyyn sekä vähentää entisestään hiukkasmääriä sekä NOx- ja CO2-päästöjä. Alkuperälleen uskollisena se yhdistää pienet kokonaiskäyttökustannukset mataliin päästöihin. Tämän mahdollistaa ainutlaatuinen HI-SCR-jälkikäsittelyjärjestelmä, edistyneen moottoriteknologian ja Hi-Tronix -vaihteiston aikaansaama poikkeuksellisen hyvä polttoainetehokkuus sekä useat polttoainetta säästävät ratkaisut, kuten Smart EGR.

Vihreää kalustoa haluaville logistiikkaoperaattoreille IVECO S-WAY Natural Power on edelleen ainoa LNG-käyttöinen kuorma-auto, jonka toimintasäde pitkän matkan kuljetuksiin on jopa 1 600 km 460 hv:lla. Ajoneuvon ansiosta he voivat hyötyä kaikista maakaasun eduista. Maakaasu on ainoa välittömästi saatavilla oleva vähäpäästöinen vaihtoehto raskaiden ajoneuvojen dieselille, ja sen hiukkaspäästöt ovat 99 % pienemmät verrattuna dieseliin, NO2-päästöt 90 % pienemmät, ja biometaania käytettäessä CO2-päästöt ovat jopa 95 % pienemmät, eli lähellä nollaa.

IVECO WAY -mallisto: asiakaskeskeinen tapa

IVECO WAY -mallisto viestittää uudella nimellään merkin lähestymistapaa, joka hyödyntää kaikki liitettävyyden mahdollisuudet. Se on uusi asiakaskeskeisyyden tapa, jonka ratkaisuilla voidaan tukea asiakasta koko ajoneuvon elinkaaren ajan ja pidempäänkin. Sen asiakaskeskeisyys on laajennettu koskemaan myös kuljettajaa parantamalla ohjaamon olosuhteita.Sen uuden toimintatavan ja liitettävyyden ansiosta niin kuljettaja, omistaja kuin IVECOkin työskentelevät yhdessä ohjaamossa kehittäen ajoneuvon liiketoimintaa sekä varmistaen sen kannattavuuden. Malliston iskulausekin sen kertoo: IVECO. AJA UUDELLA TAVALLA.

Uusi IVECO WAY -mallisto on tuoteinnovoinnin huipentuma. IVECO S-WAY -mallin edeltäjien aikana on koettu 11 prosentin polttoainetehokkuuden parannus, ensimmäinen maakaasukäyttöinen kuorma-auto pitkän matkan kuljetuksiin sekä X-WAY-mallisto kevyisiin maastotehtäviin. Mallistossa on keskitytty kuljetusalan keskeisiin suuntauksiin: tiiviimpi yhteys ajoneuvon ja sille suunnattujen palveluiden välillä, edistynyt liitettävyys, tarve houkutella palvelukseen erittäin päteviä ammattilaiskuljettajia ja sitouttaa heidät, sekä yhä vaativammat kestävyyden vaatimukset.

Uusien mallien ohella voit tutustua Power Truck Showssa osastollamme myös muuhun kalustoon:

  • Uusi IVECO S-Way, ensiesittely Suomessa!
  • IVECO New Daily MY19, 35S18A8 V 16m3
  • IVECO Stralis AD260S40 6×2, Piakon 7,7 m lavalla ja Palfinger PK 22 tm nosturi
  • IVECO Stralis AS440S46T/P LNG/CNG maakaasu tankeilla 460 hv veturi

Lähde: MyNewsDesk


Tutustu myös classic wheels sivuston tarjontaan!