Uutuus: DAF Connect -järjestelmän etäluettava digipiirturi

DAF Trucks esittelee Remote Tacho Download -järjestelmän, jolla voi lukea, tallentaa ja analysoida kuljettajakortteja ja ajopiirturitietoja automaattisesti ja etänä.

DAF Trucks esittelee DAF Connect -kalustonhallintajärjestelmän uuden ominaisuuden: Remote Tacho Download. Sen avulla kuljetusyritykset voivat lukea, tallentaa ja analysoida kuljettajakortteja ja ajopiirturitietoja verkossa reaaliajassa. Remote Tacho Download auttaa yritystä ylläpitämään tarkkaa ajopiirturitietojen hallinnointijärjestelmää ja säästämään aikaa.

Remote Tacho Download on lisätty sovelluksena DAF Connect -järjestelmään. Se on verkossa toimivaan kalustonhallinta-alusta, joka seuraa ajoneuvojen, kaluston ja kuljettajien tilannetta reaaliajassa. Uudella sovelluksella on helppoa tarkastella kaikkien yhdistettyjen ajoneuvojen ja kuljettajien ajopiirturitietoja. Ajo- ja lepoajat näytetään reaaliajassa.

DAF:n Remote Tacho Download -sovelluksessa on kolme ratkaisua yhdessä: lataaminen, tallennus ja analyysi. DAF Connectin markkinointipäällikkö Jorg Wijnands toteaa: ”On todella työlästä ja vaikeaa pitää tarkkaa kirjaa kuljettajakorteista ja ajopiirturien muisteista. Jokaisesta virheestä voi joutua maksamaan tuhansia euroja.”

DAF Connect -järjestelmän uusi Remote Tacho Download -toiminto varmistaa ajopiirturitietojen automatisoidun luvun ja tallennuksen kaikkien lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti. ”Kuljetusyritys voi myös jatkuvasti seurata kuorma-autojaan ja kuljettajiaan ja varmistaa, että ajo- ja lepoaikaohjeistuksia noudatetaan. Epäkohtiin voi tarpeen mukaan puuttua. Tämä parantaa tieturvallisuutta ja ehkäisee kalliita virheitä,” Wijnands jatkaa.

Remote Tacho Download on nyt saatavilla DAF-jälleenmyyjältäsi.

Lähde: MyNewsDesk