Vihdin Liikenne Oy

Tarjoamme tilausajopalveluita Suomessa ja ulkomaille. Käytössä on kuusi hyvin varusteltua 45–52 -paikkaista turistibussia.

Kun tarvitsette ilmastoitua linja-autoa, jossa on jääkaappi, kahvinkeitin, videot ja WC, olemme mielellämme käytettävissänne. Kuljettajamme ovat kokeneita Venäjän ja Baltian kävijöitä. Myös venäjän ja eestin kielen taito on tarvittaessa hallussa.

Tarvittaessa hankimme matkan teemaan sopivan oppaan mukaanne. Hoidamme kätevästi myös kaikki muut matkaan liittyvät asianne, kuten: tarjoilun, majoituksen, lounaat, tutustumiskäynnit ja viisumit.

Ota meihin yhteyttä, mikäli haluatte hyvän linja-auton ja monipuoliset palvelut tilausajollenne.

Vihdin Liikenne Oy VL-Matkat
Albertinkatu 22-24 A 2
00120 Helsinki
puh. 09-444774
fax 09-4771331
tai suoraan tästä sähköpostilla myynti@vihdinliikenne.fi

Vihdin Liikenne Oy on 1920-luvulta juurensa saanut vihtiläinen linja-autoyritys. Kohteemme ovat koko Suomi ja lähialueet Baltiassa, Skandinaviassa, Pohjois-Euroopassa ja Venäjällä. Olet ehkä huomannut bussivarikkomme Vihdin kirkonkylässä Siippoontien varrella.

Kalustoomme kuuluu viisi modernia 49-52 –paikkaista turistibussia, joissa on ilmastointi, mukavat penkit, WC,  jääkaappi, DVD sekä ilmainen WIFI yhdessä bussissa. Kuljettajamme ovat kokeneita kuljettajia ja tuntevat yleensä kaikki kohteet ja autot. Heiltä ei mene sormi suuhun, vaikka matkantekoon tulisi viive.

Tutustu tästä lisää historiaamme: http://www.slhs.fi/files/7814/5829/8001/Hetku15_4-vihdinliikenne-auk.pdf