Uudella Bridgestone Duravis R002 -renkaalla on erinomainen kulutuskestävyys

Bridgestone, maailman johtava rengas- ja kumiyhtiö, tuo markkinoille uuden, äärimmäisen kestävän Duravis R002 -renkaan kuljetusajoneuvoihin. Duravis R002:n erinomainen kulutuskestävyys ja polttoainetehokkuus pienentävät kilometrikustannuksia ja operatiivisia kustannuksia. Tämän monikäyttöisen uuden renkaan märkäpito-ominaisuudet ovat huippuluokkaa, ja se on suunnattu kaikenlaisiin maantieajossa käytettäviin hyötyajoneuvoihin.

Monikäyttöinen Duravis R002 on suunniteltu kaikenlaisiin maantieajossa käytettäviin hyötyajoneuvoihin. Edeltäjään verrattuna kilometrikohtaiset kustannukset ovat pienentyneet 15 % (ohjaavan ja vetävän akselin ja perävaunun renkaat keskimäärin).1 Duravis R002:n käyttöikä on jopa 45 % edeltäjää pidempi, ja ohjaavan akselin renkaan märkäpito on parasta A-luokkaa.

Pienemmät kilometrikustannukset

Kuljetusteollisuuteen kohdistuvat lisääntyvät vaatimukset tarkoittavat, että kuljetusyritysten on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota tuottavuuden maksimointiin ja operatiivisten kustannusten minimointiin. Jotta Bridgestone Duravis -renkaiden uusin sukupolvi vastaisi parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaiden vaatimuksia, sen kehitys- ja testaustyössä oli mukana 17 kuljetusyritystä 13 maasta.

Edeltäjään verrattuna Duravis R002:n käyttöikä on jopa 45 % pidempi1 ja kilometrikustannukset ovat 15 % pienemmät (ohjaavan ja vetävän akselin sekä perävaunun renkaat keskimäärin).1 Uusi Duravis auttaa vähentämään myös CO2-päästöjä, sillä sen polttoainetehokkuus on optimoitu (ohjaavalla akselilla B-, vetävällä akselilla C- ja perävaunun renkailla B-luokitus).

Monikäyttöinen Duravis R002 on tarkoitettu kaikenlaisiin maantieajossa käytettäviin hyötyajoneuvoihin, niin pitkän matkan maantieajoon kuin paikallisajoon. Duravis R002 tarjoaa loistavaa pitoa märällä ja ympärivuotista suorituskykyä, sillä ohjaavan akselin renkaalla on paras A-luokitus märkäpidossa2, ja niin ohjaavan ja vetävän akselin kuin perävaunun renkailla on talvikelpoisuuden osoittavat vuorisymboli- ja M+S-merkinnät.

”Kuljetusyrityksillä on enemmän haasteita kuin koskaan, ja Bridgestonen velvollisuus on auttaa asiakkaitaan vastaamaan niihin. Renkaan kuluminen on suurimpia huolenaiheita ylimääräisiä kustannuksia välttäville kuljetusyrityksille. Uuden Duravis R002 -renkaan poikkeukselliset ominaisuudet auttavat yrityksiä leikkaamaan operatiivisia kustannuksiaan”, toteaa Bridgestone EMEA:n hyötyajoneuvojen renkaista vastaava myyntijohtaja Steven De Bock.

Suunniteltu logistiikan tuleviin tarpeisiin

Duravis R002 -renkaissa on Bridgestonen kaikkien uusien kuorma- ja linja-auton renkaiden tapaan RFID-seurantavalmius. RFID-tunnisteiden avulla asiakkaat voivat tehostaa rengasrunkojen seurantaa, mikä auttaa optimoimaan kokonaiskustannukset. RFID-tunnisteilla varustetut Duravis R002 -renkaat toimivat saumattomasti yhteen Bridgestonen räätälöitävän Total Tyre Care -rengashallinta- ja huoltopalvelupaketin kanssa tuoden merkittävää lisäarvoa kuljetusyrityksille.

Duravis R002:n neljä pääkokoa tulevat myyntiin syyskuussa 2019, ja valikoima laajenee kuudella uudella koolla vuonna 2020. Uusi Duravis R002 myös yksinkertaistaa Bridgestonen valikoimaa korvaamalla kaikki nykyiset tuotteet monikäyttörenkaiden segmentissä.

Euroopassa kehitetyssä ja valmistetussa renkaassa on käytetty uutta innovatiivista pintakuviota ja kumiseosta sekä parannettua valmistusprosessia.

Vaativat hyväksyntätestit läpäisseitä Duravis R002 ‑renkaita asennetaan ensiasennustuotteina useiden valmistajien ajoneuvoihin, esimerkkeinä Man, Scania, Daimler, Volvo, Renaulta ja Iveco.