Veho tuo Euroopan ensimmäisenä maana uuden SelecTrucks-myyntikanavan Suomeen

Vehon käytettyjen kuorma-autojen myynti toimii Suomessa lokakuun alusta SelecTrucks-tuotemerkin alla. SelecTrucks on Daimlerin kasvava käytettyjen kuorma-autojen myyntiportaali.

Vehotrucks.fi syntyi vuonna 2003 Vehon käytettyjen kuorma-autojen markkinaportaaliksi. Vuosien kuluessa brändi on rakentunut ammattimaisen organisaation voimin koko Vehon hyötyajoneuvoliiketoiminnan menestyksekkääksi ja alalla tunnetuksi brändiksi.

On tullut aika ottaa seuraava askel käytetyn kuorma-auton kaupassa. Lokakuun 2019 alussa kaikki Vehon käytettyjen kuorma-autojen ja perävaunujen markkinointi siirtyy Daimlerin SelecTrucks-tuotemerkin alle.

SelecTrucks on globaali käytetyn raskaan kaluston brändi Truckstoren ohella. Brändi on saanut alkunsa 90-luvulla USA:sta Freightlinerin käytetyn auton myyntiohjelmana ja on sieltä menestyksekkäästi laajentunut ollen yksi maailman suurimmista käytetyn kuorma-auton maailmanlaajuisista myyntikanavista. Tällä hetkellä liikkeitä on viidellä mantereella yhteensä 31 kpl ja verkoston laajeneminen jatkuu vuosien 2019-2020 aikana.

”Tällä muutoksella varmistamme paikkamme Daimlerin ja Mercedes-Benzin kuorma-autojen avainkumppanina Skandinaviassa ja luomme pohjaa tulevaisuuden kasvumahdollisuuksille Vehon käytetyn kuorma-auton kaupassa Euroopassa.

Asiakkaillemme muutos näkyy muun muassa niin, että laajat hankinta- sekä päämieskanavat mahdollistavat myös sellaisten autojen ostamisen, joita kotimaan varastossa ei ole. Merkkiorganisaation tuella voimme myös varmistaa autojen toimivuuden ja tarjota asiakkaille erilaisia vuokraus-, leasing- ja huolenpitotarjouksia.

Käytetyn kuorma-auton markkina on Suomessa ollut aina vahva ja tämän oletetaan jatkuvan myös tulevaisuudessa. Käytettyjä yli 6 tn kokonaispainoisia kuorma-autoja myydään Suomessa vuosittain n. 6000 kpl eli noin tuplamäärä verrattuna uusien kuorma-autojen rekisteröintiin. Tulevaisuudessa käytettyjen ajoneuvojen teknisen kehityksen edetessä ja lainsäädännön tiukentuessa on Vehon ja Selectrucksin kaltaisella merkkiliikkeellä entistä paremmat mahdollisuudet palvella asiakkaita laadukkailla käytetyillä autoilla ja niihin liittyvillä erilaisilla huolto- sekä rahoituspalveluilla”, toteaa käytetyistä kuorma-autoista vastaava myyntijohtaja Antti Langinkoski.

Lokakuun alusta Vehon käytetyt kuorma-autot löytyvät selectrucks.fi sivulta. Myös tuttu Vehotrucks.fi palvelee edelleen vaihtoautosivustona.