Volkswagen Crafter nyt myös nelivetoisena isomman kokoluokan kuorma-autona

  • Volkswagen Crafter saatavilla nyt myös nelivetoisena isomman kokoluokan kuorma-autoversiona
  • Crafter Oberaigner 4×4 kuorma-auton muutostyöt tehdään Saksassa
  • Kokonaispaino aina 5,5 tonniin saakka

Volkswagen Crafter mallisto on täydentynyt uudella isomman kokoluokan kuorma-automallilla – Crafter Oberaigner 4×4 nelivetomalli on nyt myynnissä Suomessa. Volkswagen Oberaigner 4×4 kuorma-auto perustuu Crafterin 50/55 alustaan. Muutos tuo mukanaan Torsen-tyyppisen jatkuvan nelivedon, joka on muokattu vakiokorkuiseen alustaan. Crafter Oberaigner 4×4 -version muutos on mahdollista tehdä kaikkiin 50/55 kokonaispainon kori-/alustamalleihin ja pituuksiin (3640, 4490, 4490L).

Volkswagen Crafter Oberaigner 4×4 -mallin moottorina on aina 130 kW (177 hv) tehoinen 2,0 TDI -dieselmoottori ja se voidaan yhdistää joko 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon tai 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon. Nelivetojärjestelmässä on itselukkiutuva ja väännön tunnistava keskustasauspyörästö. Voimansiirron takauspyörästön lukkoja ei enää ole. Nelivetojärjestelmän tuoma lisäpaino on vain noin 130 kg. Suurimmalla kokonaismassalla 5,5 tonnia on mahdollista jopa 2,8 tonnin hyötykuorma. Maksiminopeus on rajoitettu 90 km/h.   

Volkswagenilla ei ole aikaisemmin ollut mallistossaan tämän kokoluokan kuorma-autoa nelivedolla varustettuna. Volkswagen Crafter Oberaigner 4×4 tuo nyt oivan lisän mallistoon ja on erityisen houkutteleva vaihtoehto mm. vesilaitoksille, sähkölaitoksille, verkon rakennukseen ja kuntien ja valtion ylläpitämille toiminnoille.

Volkswagen Crafter Oberaigner 4×4 kuorma-automalliston merkittävimpiä vakiovarusteita ovat mm. ESP-ajonvakausjärjestelmä, kauko-ohjattu keskuslukitus, monitoiminäyttö MFD+, digitaalinen ajopiirturi, kaistanvahti Lane Assist, Climatic-ilmastointi, monitoimiohjauspyörä, vakionopeudensäädin, kuljettajan ja etumatkustajan istuinlämmitys, sähkösäätäiset ja lämmitettävät peilit sekä automaattitoiminen lisälämmitin. Lisäksi Volkswagen Crafter Oberaigner 4×4 -mallin takuu on aina 5 vuotta / 200 000 km.  

Volkswagen Crafter Oberaigner 4×4 kuorma-automalliston hinnasto: 
http://bit.ly/VolkswagenCrafterOberaignerHinnasto

Lähde: News Cision