Volkswagen Transporter vuonna 2021 kymmenettä kertaa peräkkäin Suomen ostetuin pakettiauto

Volkswagen Transporterin poikkeuksellisen pitkä menestysputki jatkui, kun se saavutti jo kymmenentenä vuotena peräkkäin ykköstilan Suomen ostetuimpana pakettiautomallina. Vuonna 2021 Volkswagen Transporter -pakettiautoja rekisteröitiin 1 614 kappaletta. Kaiken kaikkiaan Volkswagen Transportereita on rekisteröity vuonna 2012 alkaneen markkinajohtajuuskauden aikana 20 192 kappaletta – lähes 9 000 autoa enemmän kuin lähimmällä kilpailijalla – ja Transporterin markkinaosuus kaikista Suomessa rekisteröidyistä pakettiautoista on kymmenen viime vuoden aikana yksinään peräti 15,9%.

Tuttuun tapaan Volkswagen Transporter oli 902 kappaleella myös nelivetoisten pakettiautomallien ykkönen Suomessa vuonna 2021. Nelivetoisten mallien osuus kaikista Transportereista oli 55,9 %.

Vuoden 2021 aikana Volkswagen Hyötyautojen mallisarjoihin kuuluvia uusia autoja rekisteröitiin Suomessa kaiken kaikkiaan 3 072 kappaletta. Näistä pakettiautoja oli 2 385 kappaletta. Volkswagen-pakettiautoista nelivetoisia 4MOTION-malleja oli yhteensä 1 132 kappaletta eli 47,5 % kaikista Volkswagen-pakettiautoista. Volkswagen oli nelivetoisten pakettiautojen ylivoimainen markkinajohtaja 32,3 % markkinaosuudella.

”Päättyneen vuoden kohokohta oli Volkswagen Transporterin kymmenes peräkkäinen ykköstila Suomen ostetuimpana pakettiautomallina. Näin pitkä menestystarina kertoo asiakkaiden laajasta luottamuksesta, organisaatiomme hyvästä pitkäjänteisestä työstä, ja brändimme ja tuotteidemme vahvuudesta. Vuoteen 2022 lähdemme erityisen valoisin mielin siksi, että saamme mallistoomme täysin uuden Volkswagen Multivan eHybridin, joka tulee olemaan omassa luokassaan ladattavana suurena tila-autona. Lisäksi tulemme vuoden 2022 aikana tekemään vahvan läpimurron täyssähköisten tila- ja pakettiautojen maailmaan, kun pääsemme lanseeraamaan jo etukäteen suurta kiinnostusta herättäneen ID. BUZZ -malliston. Uskomme, että monipuolinen tuotevalikoimamme ja verkostomme tarjoamat palvelut vastaavat myös vuonna 2022 erinomaisesti laajan asiakaskuntamme moninaisiin tarpeisiin”, kertoo K-Auton Volkswagen Hyötyautoista vastaava liiketoimintajohtaja Juha-Pekka Sihvonen.

  • Volkswagen Transporter 1 614 kappaleella Suomen ostetuin pakettiauto vuonna 2021 – jo kymmenettä vuotta peräkkäin
  • Volkswagen nelivetoisten pakettiautojen markkinajohtaja vuonna 2021
  • Volkswagen Hyötyautojen vuoden 2022 uutuudet ovat uusi Multivan ja ID. BUZZ -mallisto