7 odotetuinta videopeliä vuonna 2022

Videopeliteollisuus kehittyy nopealla tahdilla ja uusia innovaatioita kehitetään vuosittain. Tämä näkyy suuresti aina uusissa peleissä, joita vuosittain julkaistaan. Parannuksia näkyy esimerkiksi grafiikoissa ja muissa ominaisuuksissa, jotka tekevät pelin tuottamasta pelikokemuksesta entistäkin nautinnollisemman pelaajalle.

Vuosittain on tarjolla suuri määrä erilaisia uusia pelejä, joita ihmiset innolla odottavat. Niitä löytyy kaikenlaisista genreistä ja kategorioista. Nämä kuitenkin ovat niistä odotetuimmat.

Starfield

Starfield on suuresti odotettu peli, jonka julkaisun odotetaan tapahtuvan vuoden 2022 Marraskuussa. Sitä kehittää Bethesda Game Studios ja sitä pidetään tulevan sukupolven videopelinä, joka tulee mullistamaan teollisuuden. Se tulee myös olemaan Bethesdan ensimmäinen kokonaan uusi pelisarja yli 25 vuoteen.

Pelissä pelaaja pelaa hahmona, joka kuuluu ryhmään avaruustutkijoita. Se tulee olemaan saatavilla Windowsille, sekä Xbox Series X ja S-konsoleille.

Gotham Knights

Yksi vuoden 2022 odotetuimmista peleistä on Gotham Knights. Tämä WB Gamesin kehittämä action-roolipeli perustuu DC:n Batman-sarjakuvien hahmoihin ja sijoittuu aikaan Batmanin kuoleman jälkeen Gotham Cityssä. Pelissä pelaat Nightwinginä, Batgirlinä, Robinina, sekä Red Hoodina, kun yrität palauttaa järjestyksen anarkistiseen Gothamiin.

Peli tulee olemaan saatavilla Windowsille, PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, sekä Xbox One ja Xbox Series X/S-pelikonsoleille.

Pelaajat pitävät sivuston www.boostcasino.com/fi/kolikkopelit tarjoamista kolikkopeleistä ja ne ovat hauskaa ajanvietettä kaikenlaisille pelaajille.

Elden Ring

Elden Ring on vuoden 2022 Helmikuussa julkaistava videopeli, joka on ehdottomasti vuoden yksi odotetuimmista julkaisuista. Tämä FromSoftwaren kehittämä ja Bandai Namcon julkaisema peli on eräänlainen jatko-osa FromSoftwaren erittäin tunnetulle Dark Souls-pelisarjalle. Se perustuu Hidetaka Miyazakin ja kuuluisan fantasiakirjailija, George R.R. Martinin luovaan yhteistyöhön.

Elden Ring tulee olemaan saatavilla Windowsille, PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, sekä Xbox One:lle ja Xbox Series X/S-konsoleille.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Tom Clancy’s Rainbow-pelisarja on erittäin tunnettu FPS-fanien keskuudessa. Sarjaan kuuluu Rainbow Six Siege-peli, joka on jo vuosien ajan ollut suosittu Esports-peli. Vuonna 2022 on kuitenkin luvassa spin-off tälle suositulle FPS-pelille. Tässä co-op moninpelissä tehtävänäsi on työskennellä muiden pelaajien kanssa Archaeans-vihollisten murtamisessa.

Extraction tulee olemaan saatavilla ainakin Windowsille, PlayStation-konsoleille, sekä Xbox-konsoleille, että Amazonin Luna-palvelussa, sekä Googlen Stadia-palvelussa.

Parhaita suomenkielisiä uutisia videopeleistä ja E-urheilusta löytyy Ylen verkkosivuilta.

God of War Ragnarök

God of War-pelisarja on maailmalla laajasti tunnettu pelisarja sen grafiikoista, tarinasta, sekä mielenkiintoisesta mytologiasta, jota se edustaa. Vuonna 2022 tähän pelisarjaan on luvassa suuresti odotettu yhdeksäs osa, jota kehittää Santa Monica Studio ja jonka julkaisee Sony Interactive Entertainment. Peli sijoittuu antiikin aikaiseen Skandinaviaan, jossa pääset pelaamaan sarjan ikonina, Kratos, sekä hänen poikana, Atreus.

Peli julkaistaan PlayStation 4, sekä PlayStation 5-konsoleille.

Gran Turismo 7

Autopelien ystäville on luvassa hyviä uutisia vuonna 2022. Suosittu Gran Turismo-pelisarja tulee saamaan uuden osan, parannetuilla grafiikoilla ja muilla uusilla ominaisuuksilla.

Peli tulee olemaan saatavilla PlayStation 4, sekä PlayStation 5-pelikonsoleilla ja julkaisu tapahtuu vuoden 2022 keväällä.

Videopeliteollisuuden suurimpia uutisia suomen kielellä löytyy Yleisradion verkkosivuilta.

Avatar: Frontiers of Pandora

Vuosi 2022 pitää sisällään julkaisun Avatar: Frontiers of Pandora-pelille. Tämä peli perustuu James Cameronin Avatar-elokuviin. Pelin julkaisee Ubisoft ainakin Windowsille, PlayStation 5:lle, Xbox Series X/S-konsoleille, sekä Amazon Lunalle ja Googlen Stadialle.