Citroën Berlingo Van XL:lle uusi edullisempi hinta

Berlingo Van XL -mallien kantavuus nousee malliversiosta riippuen 110-140 kg. Kokonaismassa nousee 2 510 kilogrammaan. Berlingo Vanit pääsevät näin ollen pakettiautojen alennetun autoveron piiriin. Kantavuuden nousu koske etuvetoisia XL-malleja, mutta ei täyssähköistä ë-Berlingo Vania.

Asiakashinnoissa säästöä voi mallista riippuen kertyä jopa yli 2 000 euroa. Suurin etu syntyy paremmin varustelluille autoille. Säästö johtuu siitä, että suuremman kantavuuden autojen autovero on aiempaa tuntuvasti alhaisempi. Uudet paremman kantavuuden Berlingo Vanit on tilattavissa heti.

Citroën HYA-markkinan suurin nousija

Citroënin hyötyajoneuvorekisteröinnit ovat olleet alkuvuonna voimakkaassa kasvussa haastavasta markkinatilanteesta huolimatta. Citroën oli itse asiassa vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana suurin nousija 83,9 prosentilla* verrattuna edellisvuoteen. Kappalemäärissä tämä tarkoittaa yli 100 auton kasvua ensirekisteröinneissä vuoden 2021 tasoon verrattuna.

Menestys ei jää vain alkuvuoteen. Citroënin pakettiautoja on myös saatavilla nopeaan toimitukseen ja jopa kesän 2022 ajoihin.

*Lähde: Liikenneasioiden rekisteri, liikenne- ja viestintävirasto Traficom

  • Citroën Berlingo Vanin hinta putoaa useammalla tuhannella eurolla
  • XL-malliston uusi lähtöhinta on 28 222,13 euroa
  • Uudet parantuneen kantavuuden mallit tilattavissa heti
  • Citroën on myös hyötyajoneuvomarkkinan suurin nousija alkuvuonna