Harvinainen koeajokiertue: Vuoden kuorma-autoksi palkittu DAF edustaa uutta sukupolvea

Suomalaisille kuorma-autoilijoille koittaa keväällä harvinainen tilaisuus päästä koeajamaan Kansainvälinen vuoden kuorma-auto 2022 -palkinnon voittajamallit. DAFin maahantuoja Nordic Truckcenter järjestää yhteistyökumppaniensa kanssa valtakunnallisen kiertueen, jonka kuorma-autot edustavat uutta aikaa.


Kullanväriset hollantilaistähdet DAF XF ja -XG melkein loistavat vasten harmaata asfalttia Vantaalla, Nordic Truckcenterin uuden päätoimipisteen pihalla. Suomeen vierailulle tullut kaksikko on vaikuttava ilmestys, sillä DAF hyödynsi ensimmäisenä eurooppalaisena valmistajana uusia EU-mittasäädöksiä. Pitkänmatkan kuljetuksiin suunnatut mallit ovat markkinoiden suurimmat ja hiljaisimmat: XG+-hytti on teiden kaikkein tilavin.

Palkitut DAFit nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Nordic Truckcenter Oy:n myyntipäällikkö Hannu Timonen järjesti XF:n ja XG:n rekkaveturit maahan.
”Uudet DAFit ovat herättäneet paljon kiinnostusta, ja koronarajoitusten helpotettua pääsemme järjestämään Ouluun asti ulottuvan koeajokiertueen. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsee kokemaan uuden sukupolven kuorma-autot itse”, Timonen kertoo.
Valmistajan odotukset ajoneuvojen suhteen ovat korkealla, sillä edellinen XF oli Euroopan myydyin rekkaveturi.

Koeajot järjestetään DAF-merkkihuoltojen yhteydessä.
Tervetuloa!

NGD-koeajokiertue 2022

27.-28.4. Vantaa, Nordic Truckcenter Oy

2.-3.5. Tampere, KR Trucks Oy

4.5. Jyväskylä, Jyväskylä Truck Center Oy

9.5. Kuopio, Atoy Power Oy

10.5. Mikkeli, Savon Rekkahuolto Oy

11.5. Kouvola, Kouvolan Truck Service Oy

15.5. Seinäjoki, Nordic Truckcenter Oy Seinäjoki

17.5. Kokkola, Linnus-Auto Oy

18.-19.5. Oulu, Wihelän Konepaja Oy