Continentalin kitkarengas jälleen ykkönen Tuulilasin kitkarengasvertailussa

Continentalin VikingContactTM 7 –kitkarengas uusi viime vuotisen ykköstilan Tuulilasin tuoreessa vertailussa. Testissä oli mukana kahdeksan eri valmistajan kitkarenkaat.

VikingContactTM 7 -renkaan vahvuutena on erinomainen kokonaisuus. Se toimii turvallisesti ja tasalaatuisesti kaikissa talviolosuhteissa ja esimerkillisen hyvin lumisilla ja jäisillä teillä.

Continental sai vertailun parhaat pisteet sekä jäällä että lumella.Se oli ykkönen kiihdytyksessä, jarrutuksessa ja ajettavuudessa jäällä. Lumella VikingContactTM 7 -renkaan ylivoima tuli vielä enemmän esiin. Rengas oli helppo ajaa ääritilanteissa ja se taipui sujuvasti tiukkoihinkin kaarteisiin. Continental saikin lumella ajettavuudesta ja jarrutuksesta ainoana täydet kymmenen pistettä.

Turvallisuus edellä

Rengastestillä pyritään ensisijaisesti mittaamaan turvallisuutta. VikingContactTM 7 -renkaan älykäs kuviopintateknologia mahdollistaa täydellisen kontrollin isoillakin nopeuksilla. Suuri määrä erikokoisia 3D-saippauksia ja tehokkaat tartuntapinnat parantavat pitoa ja jarrutusominaisuuksia jäisillä ja lumisilla teillä.

-Toinen perättäinen testivoitto osoittaa, ettei VikingContactTM 7 -renkaan menestys ole sattumaa, vaan selkeä seuraus Continentalin pitkäjänteisestä tuotekehityksestä ja panostuksesta uusiin teknologioihin.On hienoa, että voimme tarjota turvalliset ja tasalaatuiset renkaat kaikkiin talviolosuhteisiin, Continental Rengas Oy:n markkinointipäällikkö Marko Pursiainen sanoo.

Tuulilasin testivertailu julkaistiin lehden numerossa 10/2019 (ilmestymispäivä 5.9.2019).

Lähde: MyNewsDesk


Lisää autoihin ja liikenteeseen liittyviä aiheita lyödät myös Autot & Liikenne sivustolta!