DAF 8×4 Tridem alusta ensiesittelyssä

Esitelläkseen kattavaa rakennusteollisuuden tarpeisiin räätälöityä tuote- ja palveluvalikoimaansa DAF osallistui 11.-15.9.2019 Belgian Kortrijkissa joka toinen vuosi järjestettäville Matexpo-rakennuskonemessuille. DAFin messuosastolla oli näytillä – muiden työmaakuljetuksissa käytettävien kuorma-autojen ohella – uusi CF FAW 8×4 -malli, joka sai Matexpossa maailmanensi-iltansa.

DAFilla oli Matexpossa 300 m2:n messuosasto hallissa 5. Esillä oli kolme ajoneuvoa: 19T LF Construction paikalliseen ja alueelliseen jakeluun, XF Super Space Cab raskaisiin tavarakuljetuksiin ja uusi 8×4 CF FAW, joka soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Uusi FAW 

Uusi FAW-alusta – joka on saatavilla sekä CF- että XF-versioina – on varustettu tridem-telillä, joka koostuu erinomaisen pidon tarjoavasta tandem-akselista ja ohjaavasta taka-akselista, joka mahdollistaa vain 15,6 metrin kääntösäteen ja alan parhaan ohjattavuuden. Alusta soveltuu erinomaisesti kippilaitteiden, betonisekoittimien tai koukkulaitteiden kanssa käytettäväksi.

Rakennusala

Richard Zink, DAF Trucks -yrityksen myyntijohtaja ja hallituksen jäsen: ”20 % markkinaosuudellaan DAF on selkeästi Euroopan vetoautosegmentin markkinajohtaja. Myös rakennusalalla pystymme tarjoamaan parasta, sillä DAFin tuotevalikoimasta löytyy ajoneuvo jokaisen tarpeisiin. Uusi FAW-malli osoittaa halumme kasvattaa markkinaosuuttamme rakennusalalla.”

DAFin rakennusalalle suunnatut palvelut

Tehdäkseen tuotetarjonnastaan mahdollisimman houkuttelevan DAF on myös kehittänyt erityisesti rakennusalan toimijoille suunnattuja palveluita. Näihin kuuluvat esimerkiksi DAF MultiSupport -huolto- ja korjaussopimukset. 

Lähde: MyNewsDesk


Tutustu myös autot ja liikenne sivuston aiheisiin!