DAF CF ja XF Ultimate-paketti: Täydellinen kuorma-auto omistajalle ja kuljettajalle

DAF julkistaa Ultimate- ja Ultimate+-paketit CF- ja XF-kuorma-autoille ja määrittää näin uudet standardit tehokkuudelle, turvallisuudelle ja mukavuudelle.

DAF julkaisee Ultimate-paketin, joka sisältää vakiona useita ominaisuuksia, jotka parantavat entisestään CF:n ja XF:n johtavaa asemaa. Ultimate-ja Ultimate+-paketit tekevät CF- ja XF-malleista täydellisen kuorma-auton.

DAF CF ja XF ovat olleet jatkuvasti tehokkuuden ja mukavuuden edelläkävijöitä monen vuoden ajan. Ei siis tule yllätyksenä, että kuorma-autot ovat vuosien mittaan saaneet monia arvostettuja palkintoja, kuten vuoden kansainvälinen kuorma-auto (CF ja XF), vuoden rahtiauto (XF), vuoden vihreä kuorma-auto (CF) ja vuoden lavakuorma-auto (CF).

Äärimmäistä tehokkuutta

Auton ensiluokkaisen tehokkuuden varmistamiseksi Ultimate-paketin tärkeimpiä ominaisuuksia on akun energianhallintajärjestelmä, joka valvoo akkujen kuntoa ja optimoi käyttöaikaa. Pakettiin kuuluu myös rengaspaineiden valvontajärjestelmä, joka valvoo rengaspainetta jatkuvasti ja parantaa polttoainetehokkuutta merkittävästi. Ultimate-paketilla varustetuissa DAFin CF- ja XF-malleissa on myös ennakoiva vakionopeudensäädin, jonka älykäs vakionopeudensäädin pystyy suunnittelemaan ajoa 2 kilometriä eteenpäin. Järjestelmän avulla voimansiirto voi hyödyntää kuorma-auton liike-energiaa mahdollisimman tehokkaasti ja lisätä polttoainesäästöjä jopa 4 %.

LED-valot lisäävät turvallisuutta

Ultimate-paketissa on myös kokonaiskustannuksia pienentävät LED-ajo- ja LED-takavalot, joiden valaistusteho on erinomainen, energiankulutus pieni ja pitkä käyttöikä.

Huippuluokan mukavuutta

DAFin ohjaamot ovat mukavia, hiljaisia ja tilavia. Ne tarjoavat vertaansa vailla olevan ergonomian, markkinoiden parhaat kuljettajanistuimet ja mukavimman sängyn. Ultimate-paketti sisältää DAFin huippuluokan ilmastoinnin, jotta kuljettajan mukavuus paranee entisestään. Lisäksi vakiovarusteena on myös lisälaitteiden virtalähde, joka on suunniteltu erityisesti mikroaaltouunin virtalähteeksi.

Ultimate+-paketti

Ultimate+-paketti sisältää lisäksi mm. DAF Connect -online-kalustonhallintajärjestelmän, joka antaa reaaliaikaisia tietoja kuorma-autosta, kuljettajasta ja ajoneuvon sijainnista. Järjestelmä parantaa ajoneuvojen käytettävyyttä, pienentää kustannuksia ja tehostaa logistiikkaa. Ultimate+-paketti sisältää myös DAF MultiSupport Flex Care -korjaus- ja -huoltosopimuksen, joka vähentää odottamattomia kustannuksia ja varmistaa, että kuorma-auto on aina täysin huollettu.

Ultimate CF ja XF

Houkuttelevat Ultimate- ja Ultimate+-paketit nostavat jokaisen CF- ja XF-mallin tehokkuuden, turvallisuuden ja käyttömukavuuden huippuluokkaan. Paketit voi tilata lähes kaikkiin PACCAR MX-11- tai MX-13 -moottorilla varustettuihin CF- ja XF-kuorma-autoihin. 

Lähde: MyNewsDesk