DAF juhlii 250 000 myytyä Super Space Cab -ohjaamoa erikoisversiolla

DAF Super Space Cab Celebration Edition tien päällä, mukana myös ensimmäisen sukupolven Super Space Cab -ohjaamo vuodelta 1993.

DAF juhlii 250 000 myytyä Super Space Cab -ohjaamoa erikoisversiolla

DAF Trucks esittelee XF Super Space Cab Celebration Editionin. DAF juhlistaa 250 000 Super Space Cab -ohjaamolla varustetun DAF XF:n tuotantoa julkaisemalla ylellisen ja erityisellä raidoituksella kuvioidun version markkinoiden suurimmasta ja mukavimmasta ohjaamosta. Kuljettajat pääsevät nauttimaan ylellisistä sisätiloista, kuten vakiovarusteena saatavasta konjakinvärisestä nahkaverhoilusta.

”Miten voimme tehdä ajoneuvoistamme mahdollisimman mukavia kuljettajille?” Tähän kysymykseen vastatakseen DAF kehitti vuonna 1988 DAF 3300 Space Cab -ohjaamon, joka nosti ohjaamoiden sisätilat täysin uudelle tasolle ja jonka korotettu katto lisäsi merkittävästi ajomukavuutta. Vuonna 1993 DAF julkaisi Super Space Cab -ohjaamon, joka nosti mukavuuden jälleen uudelle tasolle.

Ihanteellinen ajokokemus

Uusin DAF XF Super Space Cab -ohjaamo on ihanteellinen paikka työskennellä sekä myös asua ja nukkua. Tämä erittäin tilava ohjaamo on kauniisti sisustettu ja sen ergonomia on vertaansa vailla. Ohjaamo on tilavuudeltaan 12,6 m3, mikä tekee siitä markkinoiden suurimman. XF Super Space Cab -ohjaamossa on jopa 2,23 metriä korkea seisomatila ja huikeat 925 litraa vetävät säilytystilat. Siinä on kaksi suurta sänkyä, joista alempi on 80 cm leveä ja 2,20 metriä pitkä, ja siinä on vakiona paksu Xtra Comfort -patja. Ei siis ole mikään ihme, että puolet DAF XF -malleista tilataan Super Space Cab -ohjaamolla.

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition on saatavilla 4×2 – ja 6×2 -vetoautomalleille sekä kaikissa pitkissä alustakokoonpanoissa. Voimanlähteeksi voi valita PACCAR MX-11 -moottorin, joka on teholtaan 330 kW / 450 hv, tai PACCAR MX-13 -moottorin, jonka teho on 355 kW / 480 hv tai 390 kW / 530 hv.

Tämän erikoisversion sisätilat ovat maakohtaiset, ja ne on luotu vastaamaan paikallisten asiakkaiden mieltymyksiä. Kaikissa Celebration Edition -malleissa on kuitenkin upea sisustus, kuten kaunis konjakinvärinen nahkaverhoilu. Sängyssä on vakiona 15 sentin paksuinen Xtra Comfort -patja, joka tekee nukkumisesta erittäin mukavaa. Lisäksi ajoneuvossa on vakiovarusteena DAF:n nopea TNR-navigointijärjestelmä, alan kattavin ilmastointijärjestelmä, jota voi käyttää takaseinästä, ja DAF:n erittäin tilava jääkaappi.

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition on nyt saatavilla kaikilta virallisilta DAF-jälleenmyyjiltä.