DAF Trucker Tracks: Spotify-soittolistat kuljettajille

DAF julkaisee yhdeksän kuljettajien toisille kuljettajille laatimaa Spotify-soittolistaa: DAF Trucker Tracks. Lisää omat suosikkikappaleesi listalle DAF Trucker Tracks -verkkosivulla.

DAF tarjoaa musiikkia tien päälle ja julkaisee yhdeksän kuljettajien toisille kuljettajille laatimaa Spotify-soittolistaa: DAF Trucker Tracks. Kaikki kuljettajat voivat lisätä listalle omia suosikkikappaleitaan DAF Trucker Tracks -verkkosivulla.

Matka ilman musiikkia on kuin kuorma-auto ilman pyöriä. Musiikki vaikuttaa mielialaan ja kertoo myös kuuntelijansa persoonasta: tällainen minä olen.

DAF Trucker Tracks -soittolistat paljastavat kiehtovasti kuljettajien erilaiset musiikkimieltymykset. DAF Trucksin sosiaalisen median asiantuntija Roel Koppers kertoo: ”Kuljettajat ovat lisänneet palveluun paljon rock-, country- ja pop-kappaleita, ja me olemme lajitelleet ne erillisiksi soittolistoiksi musiikkityylin mukaan. Oman listansa ovat saaneet esimerkiksi klassikot, hardstyle- ja dance-kappaleet sekä joululaulut.”

Onko vastaan tullut jotakin yllättävää? ”Olen saanut tutustua esimerkiksi saksalaiseen iskelmämusiikkiin, portugalilaisiin fado-kappaleisiin, irlantilaisiin pubilauluihin, australialaiseen rockiin, italialaiseen räppiin ja ranskalaisiin chansoneihin. Tänään joku lähetti myös kappaleen Mediæval Bæbesilta. Erikoinen mutta hieno valinta! Suurin osa kappaleista on kuitenkin erittäin tunnettuja. Dire Straits, AC/DC, U2, Volbeat, Metallica, Tony Justice ja Armin van Buuren ovat tietenkin hyvin suosittuja kuorma-auton kuljettajien keskuudessa.”

Lähde: MyNewsDesk


Hei! Käy tutustumassa samalla reissulla myös Autot & Liikenne – sivoston aiheisiin ja tarjontaan!