DAF XF: vuoden kalustokuorma-auto 2020


Toinen kerta peräkkäin, kolmas kerta viidessä vuodessa

DAF XF on saanut vuoden kuorma-auton palkinnon arvostetussa Motor Transport Awards -kilpailussa jo toista vuotta peräjälkeen. Voitto on XF-sarjan kolmas viidessä vuodessa, ja se edustaa DAF:n vuoden 19:ttä kalustokuorma-autojen sarjan palkintoa sen jälkeen, kun ensimmäiset Motor Transport Awards -palkinnot jaettiin vuonna 1986.

Vuoden kalustokuorma-auton valitsee raati, joka koostuu vaikutusvaltaisista kuljetusalan toimijoista. Palkinto lukeutuu Ison-Britannian kuljetusalan tärkeimpiin. DAF XF sai kiitosta erinomaisesta hinta–laatu-suhteesta, parhaasta mahdollisesta tuesta sekä houkuttelevuudesta kuljettajalle. Muista ominaisuuksista mainittiin erinomainen polttoainetehokkuus, osien hyvä saatavuus ja alhaiset huoltokustannukset.

Markkinoiden johtava käytettävyysaika

Palkinto on lisätodiste siitä, että XF on monien johtavien kalustokuorma-autoalan toimijoiden ensisijainen valinta pitkien matkojen ja raskaiden kuormien kuljetuksiin markkinoiden parhaan polttoainetaloudellisuuden ja käytettävyysajan ansiosta. Kuljettajat ylistävät ohjaamoa mukaan lukien

luokkansa parasta vuodetta, erinomaista ajoasentoa ja vertaansa vailla olevaa sisätilaa.

XF:stä ei puutu mitään

”Palkinto korostaa entisestään sitä, minkä jo tiesimme: XF on paras valinta kaikille kuljetusalan toimijoille, jotka etsivät markkinoiden parasta kuorma-autoa pitkien matkojen ja raskaiden kuormien kuljetuksen”, toteaa Richard Zink, DAF Trucksin markkinointi- ja myyntipäällikkö ja johtoryhmän jäsen. ”Lippulaivahankkeessamme on kaikki mahdollinen joka yrityksen tarpeisiin – luotettavuus, tehokkuus, houkuttelevuus kuljettajalle – sekä kuorma-autoalan kattavin ja paras jälleenmyyjäverkosto ja myynnin jälkeisten palvelujen ohjelma.” 

Lähde: MyNewsDesk