Kempower toimittaa pikalatausteknologiaa Swerockin neljälle uudelle täyssähköiselle Volvo-betonirekalle

Kempower toimittaa neljä Kempower S-Series latausasemaa Swerockille neljän uuden täyssähköisen Volvo FE Electric -betonirekan lataamiseen. Uudet sähkökäyttöiset betoniautot on mahdollista nähdä toukokuun aikana Tukholman kaupunkikuvassa.

Kempower toimittaa neljä Kempower S-Series latausasemaa Swerockille neljän uuden täyssähköisen Volvo FE Electric -betonirekan lataamiseen. Uudet sähkökäyttöiset betoniautot on mahdollista nähdä toukokuun aikana Tukholman kaupunkikuvassa. Projekti on tulosta Swerockin ja Volvo Trucksin allekirjoittamasta laajasta yhteisestä ilmastoaloitteesta. Uudet sähköajoneuvot voidaan suunnata tiettyihin projekteihin, joihin on asetettu ilmastotavoitteet.

Kempowerin huipputeknologian avulla sähköiset betonirekat voidaan ladata joko yön yli tai nopeasti työpäivän aikana. Useimpiin rekkojen ajotehtäviin riittää pelkkä yön aikana kerrytetty lataus. Kempower S-Series lataussatelliittijärjestelmä koostuu Kempower C-Series latauskeskusyksiköstä ja useasta lataussatelliitista. Latauskeskusyksikön sisällä on tehomoduulit, joista kukin tuottaa 50 kW lataustehoa. Jopa 12 moduulia voidaan asentaa yhteen C-Series-latauskeskusyksikköön.

”Tässä kehitystyössä on useita voittajia. Emme ainoastaan ​​vähennä merkittävästi ilmastovaikutuksiamme, vaan päästöttömällä ja hiljaisella toiminnalla tarjoamme myös paremman työympäristön kuljettajillemme, rakennustyömaalla työskenteleville ja kaikille alueella asuville”, sanoo Magnus Lockner, aluejohtaja, Swerock.

”Näemme hyötyajoneuvot olennaisena osana liikenteen sähköistämistä eri toimialoilla. Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota DC-pikalatausteknologiaa Swerockin innovatiiviseen projektiin, joka näyttää jälleen kerran sen, kuinka sähköistäminen voidaan toteuttaa erilaisissa kohteissa. Odotamme innolla, että voimme kehittää pikalatausratkaisuja erilaisille raskaan liikenteen ajoneuvoille. Tämä vahvistaa kehitystä kohti täysin sähköistä liikkumista”, sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.

Swerock

Swerock on yksi Pohjoismaiden suurimmista materiaali- ja palvelutoimittajista rakennusteollisuudelle. Tarjoamme betoni-, sora- ja murske-, kuljetus- ja rakennuskoneita sekä ympäristöpalveluita, kuten kierrätystä, maaperän kunnostusta ja vedenkäsittelyä. Vankan tietämyksen, henkilökohtaisen sitoutumisen ja paikallisen läsnäolon avulla luomme kokonaisia ​​ratkaisuja, jotka tekevät projektistasi hieman helpomman.

Swerock on osa Peab-konsernia. Peab on pohjoismainen yhteisörakentaja, jolla on 15 000 työntekijää ja 60 miljardin kruunun liikevaihto. Paikallisella läsnäololla ja omiin resursseihimme keskittymällä kehitämme, luomme ja rakennamme arkea siellä, missä elämää eletään. Pääkonttori on Förslövissä Bjären niemimaalla Skånessa. Osake on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Volvo Trucks

Volvo Trucks tarjoaa täydellisiä kuljetusratkaisuja ja tuotevalikoiman keskiraskaita ja raskaita kuorma-autoja vaativiin tarpeisiin. Asiakastuki on turvattu maailmanlaajuisen jälleenmyyjien verkoston kautta, millä on 2 200 palvelupistettä yli 130 maassa. Volvo-kuorma-autoja kootaan 13 eri maassa, ja vuonna 2021 noin 123 000 Volvo-kuorma-autoa toimitettiin maailmanlaajuisesti. Volvo Trucks on osa Volvo-konsernia, joka on yksi maailman johtavista kuorma-autojen, linja-autojen ja rakennuskoneiden sekä laivojen ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Konserni tarjoaa myös kokonaisratkaisuja rahoitukseen ja palveluun. Volvo Trucksin toiminta perustuu laatuun, turvallisuuteen ja ympäristöstä huolehtimiseen liittyviin perusarvoihin.