Jätteenkierrätysyhtiö Renewi tilaa uudet 200 kuorma-autoa DAF:ltä

Jätteistä uusia tuotteita kierrättävä alansa markkinajohtaja Renewi sai äskettäin ensimmäisen toimituserän DAF:ltä tilaamastaan 200 kuorma-autosta. Yhtiö aikoo käyttää uusia ajoneuvoja Benelux-maissa. Kansainvälisenä jätteenkierrätyspalveluiden tarjoajana Renewi pyrkii vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia päivittämällä kalustoaan entisestään. Renewi valitsi DAFin kuorma-autot, koska ne tarjoavat alhaisten kokonaiskäyttökustannusten, innovatiivisten uusien teknologioiden ja pitkäaikaisen kumppanuuden lisäksi joustavasti muokattavat alustakokoonpanot. DAF toimitti jo 18 kuukautta sitten Renewille 250 kuorma-autoa.

Uuden tilauksen 200 DAF CF -kuorma-autoa toimitetaan Renewin toimipaikkoihin Alankomaissa ja Belgiassa. Tilaukseen sisältyy 193 pitkää alustaa, joissa on erilaisia päällirakenteita. Suurimmassa osasta alustoista on takakuormain ja tiivistysjärjestelmä. Mukana on myös pitkiä alustoja, joissa on säiliökuormaaja, koukkunostojärjestelmä tai suoraan ohjaamon taakse sijoitettu nosturi maanalaisten säiliöiden tyhjentämistä varten. Näissä kuorma-autoissa on myös uusi 10 tonnin etuakseli, joka lisää kuormauskapasiteettia. Tilaukseen sisältyy lisäksi seitsemän CV-vetoautoa. Ne tulevat käyttöön Benelux-maissa, ja niissä on kippiperävaunut ja kävelevälattiaiset perävaunut jätteiden kuljetusta varten.

Pitkäaikainen kumppanuus

Renewi ja DAF ovat jo vuosien ajan luottaneet toistensa asiantuntemukseen. Renewi tarjoaa DAF:lle kestävää jätemateriaalien käsittelyä, ja Renewi puolestaan perustaa jätteiden kierrätyksen ja uusien tuotteiden valmistuksen 2 400-lukuiseen konekantaan, joka koostuu pääosin DAFin kuorma-autoista. Meinderdjan Botman, Alankomaiden Managing Director Renewi Commercial Waste, sanoo: ”Oman ympäristöjalanjäljen minimointi on yhtiöllemme erittäin tärkeää.” DAFin kuorma-autot tukevat tavoitettamme ja auttavat meitä vähentämään päästömme minimiin.”

Lähde: MyNewsDesk