Garmin esitteli suurikokoisen dēzl™ LGV -navigaattorimalliston raskaanliikenteen erityistarpeisiin

Garmin on tänään esitellyt suurikokoiset dēzl LGV700/800/1000 GPS-rekkanavigaat­torinsa. Uudessa dēzl -tuotesarjassa on kolme näyttökokoa: 7, 8 ja ekstrasuuri 10 tuuman näyttö, joka on helppo kääntää perinteisestä vaaka-asennosta pystyasentoon.1 Suurikokoisen ja selkeän HD-kosketusnäytön lisäksi uusissa dēzl -rekkanavigaattoreissa on esiladatut Truck Parking Europe- kohteet, erinomainen parhaat lastauspaikat -opastus ja mukautettu rekkareititys2 ajoneuvon mittojen ja painon perusteella.

Uudet dēzl -rekkanavigaattorit tarjoavat raskaiden ajoneuvojen kuljettajille juuri sen, mitä nämä ovat kaivanneet – ekstrasuuria navigointilaitteita, joista on helppo katsoa ammattikuljettajien kannalta tärkeimmät tiedot. Näissä naveissa on myös uusia kiinnostavia ominaisuuksia, kuten reitin varrelta löytyvät Truck Parking Europe -kohteet, joista kuljettaja voi etsiä ajoissa sopivat pysähtymis- ja pysäköintipaikat ja vähentää näin stressiä tien päällä.

Truck Parking Europe -kohteita on helppo suodattaa haluttujen mukavuuksien, kuten Wi-FiÒ, suihkut, turvallisuus, jne., perusteella. Kun dēzl on pariliitetty Garmin Drive™-mobiilisovelluk­seen4, kuljettaja voi tarkistaa etukäteen pysäköintipaikkojen saatavuuden ja välttää ajamasta turhaan jo täynnä olevaan paikkaan. Laite myös ilmoittaa, milloin on aika pitää tauko. Uudet dēzl-laitteet on varustettu erinomaisella parhaat lastauspaikat -opastuksella. Kuljettaja näkee määränpäätä lähestyessään erityisesti lastaukseen ja varastointiin tarkoitetut alueet ja pystyy välttämään suurelle yleisölle tarkoitetut sisäänkäynnit. Uusissa dēzl -sarjan laitteissa on useita kiinnitysvaihtoehtoja, mm. virtajohdollinen magneettipidike tehokkaalla imukuppikiinnityksellä, ruuveilla kiinnitettävä teline ja 1 tuuman pallosovitin AMPS-levyllä, joka on yhteensopiva RAM-kiinnitysjärjestelmien kanssa.3

Suurikokoiset rekkanavigaattorit sisältävät suuren määrän raskaiden ajoneuvojen kuljettajille tarpeellisia ominaisuuksia. Syöttämällä ajoneuvonsa mitat ja painon dēzl -rekkanavigaattoriin kuljettaja näkee ajoneuvolle sopivan mukautetun reitin ja pystyy hyödyntämään varoituksia siltojen korkeudesta, painorajoituksista, tiukoista mutkista, jyrkistä nousuista, jne. Navigoinnissa uusilla alueilla voi käyttää innovatiivista toimintoa, joka näyttää muiden raskaiden ajoneuvojen kuljettajien suosimia reittejä, mikä parantaa tilannetietoisuutta. BluetoothÒ hands-free -puhelut ja uudistettu puheohjaus, jossa käynnistyskäskynä on “Ok Garmin”, varmistavat, että kuljettaja pystyy pitämään kädet turvallisesti ohjauspyörässä. Intuitiiviselta näytöltä näkee myös TripAdvisorÒ-suositukset ja miljoonia esiladattuja Foursquare® -kohdepisteitä, joista suosittuja kohteita voi etsiä nimellä. dēzl -sarjassa on Euroopan kartat ja Wi-FiÒ-yhteys, jolla kartta- ja ohjelmistopäivitykset onnistuvat kätevästi ilman tietokonetta.

Kun dēzl -rekkanavigaattori on pariliitetty Garmin Drive -mobiilisovellukseen4, kuljettaja näkee reaaliaikaiset polttoainehinnat, liikenne- ja säätiedot sekä ilmoitukset puhelimesta ja photoLive-liikennekamerapäivitykset. GPS-navigaattori voidaan myös pariliittää langattomiin Garmin peruutuskameroihin5 tai kolmannen osapuolen peruutuskameroihin6, jolloin auton taakse on helppo nähdä peruutettaessa.

dēzl LGV -malliston laitteiden suositushinnat ovat:

dēzl LGV700 Sh. 419€

dēzl LGV800 Sh. 599€

dēzl LGV1000 Sh. 749€

Saatavuus: heti

Lähde: MyNewsDesk