1 300 DAF XF 480 Super Space Cab -kuorma-autoa Primafrio-konsernille

Johtava espanjalainen kuljetusyritys Primafrio-konserni on tehnyt jälleen suuren tilauksen DAF Trucksilta – 1 300 XF 480 Super Space Cab -kuorma-autoa. Tilauksen perusteina ovat kuorma-autojen erinomainen käyttövarmuus ja polttoainetehokkuus. Tilaus toimitetaan vuoden 2023 loppuun ulottuvan toimitusaikataulun mukaisesti. Ensimmäinen 400 kuorma-auton erä on juuri otettu käyttöön Primafrion reiteillä eri puolilla Eurooppaa.

Primafrio-konserni on perustettu 1960-luvun alussa, minkä jälkeen se on kehittynyt alan johtavaksi liikenteenharjoittajaksi, joka on erikoistunut jäähdytettyjen ja pakastettujen elintarvikkeiden ja arvotavaran kuljetuksiin. Yhtiö on yksi Euroopan johtavista rahtiliikenneyhtiöistä. Primafrio-konsernin pääkonttori sijaitsee Murciassa, ja sillä on tytäryhtiöitä Andalusiassa, Kataloniassa, Baskimaassa ja Lissabonissa sekä Ranskassa ja Saksassa. Yhtiön moderneihin laitoksiin sisältyy huippuluokkaisia ilmastoitujavarastoja, jotka tarjoavat asiakkaille laajan valikoiman lisäarvoa tuovia logistiikkapalveluja. Primafrio-konsernin kalustoon kuuluu vuoden 2020 loppuun mennessä 900 DAF-ajoneuvoa.

Erityisen luotettava

”Vuonna 2016 tehtiin ensimmäinen sopimus 1 000 DAF-kuorma-auton toimittamisesta Primafrio-konsernille. Näistä ensimmäiset 300 ajoneuvoa otettiin käyttöön heti seuraavana vuonna. Päivittäisessä käytössä on käynyt selväksi, että nämä ajoneuvot ovat luotettavuuden, polttoainetehokkuuden ja ajomukavuuden edelläkävijöitä”, kommentoi Primafrion toimitusjohtaja José Esteban Conesa. ”Tämä uusi tilaus on osa ajoneuvokannan uudistussuunnitelmaa, jonka avulla voimme hankkia ajoneuvoja, joissa on uusinta edistyksellistä tekniikkaa.”

Kannattavuus paranee edelleen

”Uuden tilauksen myötä olemme vahvistaneet erinomaista ammattimaista yhteistyötämme DAFin kanssa”, José Esteban Conesa lisäsi. ”1 300:n DAF XF 480 Super Space Cab -kuorma-auton avulla voimme parantaa reittiemme kannattavuutta ja tehokkuutta entisestään. Lisäksi erittäin tehokkaat XF-kuorma-autot pienentävät Primafrio-konsernin kaluston CO2-jalanjälkeä. DAF XF sopii liiketoimintafilosofiaamme: se on erittäin luotettava kuorma-auto, joka takaa ajoissa tapahtuvat toimitukset sekä turvallisuuden ja erinomaisen ajomukavuuden.”

Merkittävä kunnianosoitus

”Se, että Primafrio-konsernin kaltaiset johtavat kuljetusalan toimijat valitsevat DAF XF:n oman pitkän aikavälin kokemuksensa perusteella, on tärkeä osoitus kuorma-autojen luotettavuudesta, tehokkuudesta ja ajomukavuudesta”, lisäsi DAF Trucksin markkinointi- ja myyntipäällikkö ja johtoryhmän jäsen Richard Zink. ”Lisäksi tämä tilaus korostaa markkinoiden myönteistä ilmapiiriä: liikenteen kysyntä on palautumassa. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että voimme tukea kuljetusalaa laadukkailla kuorma-autoilla.”

Lähde: MyNewsDesk